Okey then..

Som alla har märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Har varken haft tid eller ork.
Men ialf..
Nu sitter jag hemma och är sjuk, igår kunde jag typ inte röra mig på hela kvällen för att jag mådde så illa. Trodde jag var magsjuk.. men det verkar ha gått över nu. Det är skönt!
Jag har inte träffat Malleh på några dagar, för att hon är på något himla kyrkläger typ, suck! xD
Men hon kommer hem i morgon, jag längtar som fan!

Idag ska jag väl inte göra så mycket, mest ta det lugnt eftersom att jag fortfarande e förskyld som jag har varit i drygt en vecka nu.. Hahah :)

I skolan, på svenskan så håller vi på med kärlekstemat.. börjar bli klar med allt nu, har till och med skrivit fyra dikter! Eller ah, tre kanske.. för en utav av dom behövde jag ganska mycket hjälp med.. Hahahh xD
Juste, min pall i träslöjden är nästan klar också! :-D
Jaja, jag kommer i fortsättningen inte att blogga så ofta, för jag orkar nästan aldrig.. Men ska försöka att göra ialf 1-2 inlägg i veckan.. om ens det. Håller mig nog till ett.. Hahah xD

Jaja, ha det bra nu allihopa!

SEE YOU


Mammas Jobb

Tjenare! Igår så skrev jag ju att jag skulle till kista, men det blev jakan i stället! Handlade presenter åt pappa med malleh. Juste.. höll på att garva ihjäl mig när malleh hämtade upp mig med bil, hon var ju bedövad, så hon log lite rooligt.. Haha! :)
Ialf, igår så kom vi hem till mig efter det och då så skrev jag tre kapitell till kärleksboken i Svenskan :)

Vi kollade på en film, sen gick vi och la oss!Idag så har det varit skolan, inge kul alls.. Men skönt är det att det är fredag igen! Skulle egentligen åkt till Camilla i Jakobsberg idag, men hade inte bussremsa så det räckte.. får bli något lov eller helg i stället! :)

Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på malleh som ligger och solar.
Vi ska nog gå hem till henne efter det och sen bara ta det lugnt :-)

Ja.. jag här väl inte så mkt mer att säga. Ha det bra!

See you!

Hemma hos Johan!

Tjeemare alla! Sitter hemma hos Johan, precis kommit från skolan.. blir nog inte här så länge eftersom att Malleh kommer att komma hit om en stund kanske, och då ska vi till Kista. Måste ju handla en present åt farsan som fyller 53! Grattis i förskott!

Ialf.. idag hade vi matteprov och det gick bra.. tror jag! :o

Malleh kommer kanske att sova hos mig ikväll om hon får det av sin mamma.. hoppas hon får!
I helgen ska vi ju till pappa i Bålsta lördag-söndag. Just därför blir det Kista som jag sa tidigare.. ;d

Aja.. nu ska väl jag inte skriva något mera. Ha det!

SEE YOU

Hungrig som fan..

Idag har jag varit i skolan hela dagen.
På Svenskan så har vi börjat med kärlekstema, ska alltså göra en bok om kärlek.
I boken så ska man skriva typ 3 dikter, om kärlek, man ska också beskriva vad kärlek är.. och sen typ tusen grejer till! Kommer få tuppjuck, kan ju inte skriva dikter! :'o
Lyckos Malleh.. hon är ju ialf duktig på det!

På slöjden idag ialf, så har jag nästan gjort klart min pall som jag håller på med.. Ska typ bara fästa benen på sitsen, sen finslipa den lite.. så är den klar! :-D

Efter skolan, så gick Malleh hem till sig för att städa och äta. Själv så gick man hem till Johan, har suttit och spelat spel medans kåtbockarna ( Johan & Hanna ) typ hade det trevligt! x'D

Efter det så gick jag ialf och mötte Malleh i centrum, så vi kom hem för typ 20 minuter sen, och precis som rubriken lyder; JAG ÄR SKITHUNGRIG!

Jaja, jag ska ialf spela gitarr nu, ska försöka att lära mig en låt med Bryan Adams, ur filmen Spirit: http://www.youtube.com/watch?v=FUdIwlHloCc


SEE YOU ALL


Måndag -.-

Idag så var det ju måndag.. usch vad jag hatar det. Liksom, So, Svenska, Matte, Bild och Språkval samma dag.. Usch!
Jaja, igår vad jag ialf med Malleh, vi vaknade hemma hos mig. Vi gick upp och åt frukost, sen ner på rummet och kollade på Inglourious Basterds som jag hade lånat av Samona och Johannes.. eller kanske mest Johannes, eftersom att det är hans film. Hahaha! Men ah, den var väl kanske inte jättebra, absolut inte så bra som jag hade hoppats. Jaja..

Vi gick hem till Malleh runt 15:00, vi hoppade över gudstjänsten.. Hon orkade inte gå hela vägen till kyrkan. På väg hem till henne så tog vi några bilder, solen var skitcool.. Bilderna kommer längre ner. När vi kom hem till henne så kollade vi ialf på 9mm, någon svensk film. Vi åt middag, och sen så gick vi och la oss.. Redan 20:30, hahah! Men vi somnade inte fören 23:00 typ.. Vi låg och åt glass, vanilj med chokladcrunch. :-)

Tillbaka till idag, vi vaknade båda två runt sju, båda var ganska pigga som omväxling! Vi gick till skolan och den har varit exakt lika tråkig som den brukar vara. Malleh solade efter skolan, sen fick vi skjus hem av mamma. Malleh mår inte så bra idag heller plus att hon var jättehungrig, så hon fick en liten skål med soppa, kanske inte världens godaste.. men den gick väl att äta ialf. Nu sitter vi bara här och har inget speciellt för oss. ;-)


BILDER FRÅN IGÅR


På väg hem till Malleh, ganska nära mitt hus.


Där ser man mitt område, mitt garage längst till vänster.. det lilla gula. Huset ser man inte. Haha!


Sist men inte minst.. Min älskling, hon är bäst! Jag älskar dig Malleh!

Never forget, I know who you are. See you!


RSS 2.0